Muziekproductie
Edwin heeft ruim 20 jaar ervaring met het produceren van muziekstukken. Door het spelen van de gitaar en piano en het releasen van elektronische dance producties, heeft hij ervaring met verschillende genres in de muziek. Ben je op zoek naar een producer voor je zangkunsten? Dan kun je bij de Baat Audio terecht. Een juiste communicatie staat hier voorop. Edwin vindt het belangrijk dat de muziek precies bij je past! Dit kan je bijvoorbeeld doen door aan te geven welke muziek je inspireert.

Arrangeren, Sounddesign
Je kent het wel. Je ben al een tijdje bezig met muziek. Je hebt een paar tracks gemaakt, maar ze klinken nog niet zo goed als dat je wilt. Waar kan het aan liggen? Is mijn sounddesign wel goed? Zit de muziek goed in elkaar? Ligt het aan mijn afluistering of akoestiek, of nog erger, mijn oren? Je gaat aan alles twijfelen op zo’n moment. Edwin kan je helpen om samen te bekijken hoe je jouw producties naar het volgende level kunt tillen. Dit kan door aanpassingen aan te brengen in je arrangement of aan je sounddesign. Ook de mix en master is hierin erg belangrijk. Maar nog belangrijker is je afluistering en akoestiek, wat door veel producers over het hoofd wordt gezien.

Akoestiek
Dit is misschien wel het meest onbegrepen onderwerp in muziekproductie. Toch is dit het meest belangrijke aspect in je studio. De meeste producers vinden dit helaas maar een saai onderwerp. Ook is er veel te veel valse informatie over te vinden, opgesteld door bedrijven die hun producten proberen te verkopen. Als je een dienst afneemt bij de Baat Audio krijg je vrijblijvend tips over hoe je je akoestiek in je ruimte zou kunnen verbeteren. Dit is de extra service die je bij veel andere studio’s niet krijgt. Een perfecte akoestiek is erg moeilijk te verkrijgen, maar er is al veel mogelijk met een klein budget en de juiste kennis!